Fietsverhuur

Wij verhuren de laatste modellen van Cube. Deze fietsen staan droog, worden na elke huurder onderhouden en afgesteld. Je kan vanaf onze lunchroom zorgeloos door de bossen naar de heides van de Posbank of de zandverstuivingen rondom Radio Kootwijk. Dit kan met GPS navigatie op het stuur van de fiets.

Cube Acces Hybrid One E-MTB Fiets verhuur mtb verhuur

Lijkt je 50 km door heuvels en bossen fietsen wat zwaar? Dan hebben we de perfecte oplossing. Met onze Cube E-mtb fiets je met het grootste gemak de steilste heuvels op. Hierbij laat je de geoefende fietsers op reguliere fietsen met gemak achter je. Het bereik van de 500 watt accu is ongeveer 70km in dit terrein. U hoeft dus niet bang te zijn om zonder te zitten. Prijs is €34,95 per dag inclusief helm en vignet

Voor de heren hebben we de Cube Access WS Pro. Een lichte aluminium MTB met Shimano Deore. Deze fietsen hebben 27 versnellingen en voorvork lock. Prijs is €19,95 per dag inclusief helm en vignet

Voor de dames hebben we de Cube Access WS Pro. Een lichte aluminium MTB met Shimano Deore. Net als de Heren fiets ook hier 27 versnellingen en voorvork lock. Prijs is €19,95 per dag inclusief helm en vignet.

Voor de kleine kinderen hebben we de Cube Kid met 24 inch wielen. Dit is voor jongens en meiden tussen de 125-145cm. Deze fiets heeft ook een geveerde voorvoork en hydraulische remmen. Zodat ook de kleinere familie leden veilig kunnen genieten van de Veluwse bossen. Prijs voor deze fiets is €14,95 per dag. dat is inclusief helm en vignet.